Accountmanager
coach: (sales & accountability) coaching dichtbij!


Wie zijn wij

Accountmanagercoach heeft meer dan 15 jaar saleservaring in de 21e eeuw in de Benelux. Meer dan 100 miljoen euro omzet gerealiseerd, meer dan 1 miljoen klantcontacten gemaakt, meer dan 100.000 offertes verstuurd, meer dan 10.000 klanten bediend, meer dan 1000 klantafspraken verzorgd en met succes business gedaan in 1 van de meest dynamische branches in Nederland namelijk de ICT-branche, zowel aan de hardware kant als aan de software kant, zowel met sales van producten als ook van diensten, in de binnendienst, maar ook in de buitendienst en bij verschillende werkgevers. 

Met de Gentleman-in Business methode leggen we een leidraad neer voor (startende) accountmanagers om succesvol te worden en te blijven, ongeacht de branche waar ze in werken. Motto: behandel in sales mensen zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Met onze no-nonsense methode wordt jou geleerd wat van jou als accountmanager wordt verwacht, hoe jij anders kan zijn dan de rest en hoe jij ervoor zorgt dat een klant echt op jou kan rekenen. Zo kan jij structureel business blijven doen met jouw klant(en). Via deze methode haal je jouw targets en heb je plezier in jouw werk! 

Ons boek Super Accountmanager (de gids uit de praktijk voor de startende, moderne accountmanager) is beschikbaar als e-book (ISBN 9789463670517) of als paperback (ISBN 9789463670531) via alle bekende kanalen online en in het Engels op Amazon wereldwijd.

E-book in Dutch:   https://bit.ly/2DRQVoa
Paperback in Dutch:   https://bit.ly/2WGyudx
E-book in English:   https://amzn.to/2t5LN9F
Paperback in English:  https://amzn.to/2DSPw0y

Audiobook in Nederlands/Dutch:  https://bit.ly/2IuDrBg

Audiobook in Engels/English:  https://bit.ly/2Ge7xaU

Per 01-01-2019 kan je ook getraind worden door Accountmanagercoach via een 1-daagse training. Je kunt ons aanbod vinden op Springest.nl! Hier vind je Super Accountmanager: de training! Meld je snel aan door te mailen naar amc4live@gmail.com, er zijn sessies gepland voor 2020:  https://www.springest.nl/accountmanagercoach/super-accountmanager

Vergeet niet om ons te volgen op Instagram (accountmanagercoach) voor gratis motivatie en inspiratie :)