Accountmanager
coach: (sales & accountability) coaching dichtbij!


24-02-2022

Inmiddels zitten we ruim in 2022 en lijkt het einde toch echt in zicht voor wat betreft corona. Dat betekent dat samen komen voor training steeds meer kan. Virtueel trainen blijft ook mogelijk. Heb jij Super Accountmanager al in huis gehaald? Ons boek is beschikbaar in het Nederlands en Engels, als e-book, paperback en als audiobook. Ben je toe aan de training? Stuur even een mail en ik breng je op de hoogte van de mogelijkheden. Wil je gewoon eens een kop koffie nuttigen en bij praten? Ook dat kan op onze locatie centraal in het land. Zie of spreek ik jou snel? Succes met jouw accountmanager journey!

05-07-2021

De zomervakantie is in aantocht en het lijkt erop dat er een einde in zicht is voor wat betreft corona. Allemaal goed nieuws dus, als jij nog op vakantie gaat, dan wens ik je een goede reis toe en een hele fijne vakantie! Begin september starten we weer met een nieuwe groep voor de opleiding tot Super Accountmanager. Doe jij ook mee? Aanmelden kan per mail en er is voldoende plek. Ook hebben we weer een vast blok voor Social Skill training. Denk hierbij aan coaching op het gebied van solliciteren, contact management, presenteren, overtuigen, consultative selling etc om er maar een paar te noemen. Je bent van harte welkom, de koffie of thee staat voor je klaar! Heb je vragen of twijfel je nog? Laat het weten en we plannen een intake gesprek in om te kijken of ons aanbod echt past bij jouw behoefte. 

24-03-2021

Helaas hebben we nog steeds met corona te maken, maar veel kunnen we op afstand doen virtueel via Zoom of Teams, dus dat gaat gewoon door. Binnenkort starten we een speciaal traject waarin we 16+ jeugd gaan helpen met het ontdekken van wat de functie als Accountmanager inhoud en worden ze intensief begeleid en getraind om de toekomst in te kunnen als Super Accountmanagers. Uiteraard staat het Gentleman-in-Business principe centraal en gaan we stap voor stap door alle topics heen waar je als accountmanager mee te maken gaat krijgen. Dit interactief klassikaal traject is uniek in zijn soort. Uiteraard op gepaste afstand ivm covid. 

Ben jij tussen de 16 - 18 jaar oud en wil jij ook aansluiten? Stuur een mail en ik geef je de overige info door. Er zijn startmomenten in april en in oktober, centraal in het land. Voor volwassenen, al dan niet met enige saleservaring, is het mogelijk om bij een groep te starten. Bij interesse, graag even mailen. Volg ons ook op Instagram. We gaan met zijn allen op naar de lente, een periode met steeds meer zon; waar we ons als het goed is allemaal ook beter door gaan voelen! Ik wens je veel succes met alles wat je aan het doen bent, focus en werk naar je doel toe, ook jij kan dat! 


09-12-2020

Sinterklaas is het land uit en het coronajaar 2020 is bijna ten einde. Het heeft van een ieder veel gevraagd en hopelijk heb je er zo min mogelijk last van gehad. Sinterklaas heeft gekozen om veel mensen te trakteren op mijn salesgids Super Accountmanager, iedereen hartelijk bedankt voor het aanschaffen en ik hoop dat je er echt wat aan hebt. Voor 1o1 coaching of training blijf ik natuurlijk beschikbaar. Ik wens jullie prettige Kerstdagen toe en een geweldig, gezond en succesvol 2021 zonder corona. 


03-08-2020

We zitten ongeveer op het midden van de zomervakantie, toch wel de tijd waarin het een stuk rustiger is als anders en helemaal nu we nog steeds met corona te maken hebben. De eerste accountability coach trajecten zijn gedraaid en daar worden we vrolijk van. Verder is het e-book nog steeds gratis beschikbaar, even mailen en je hebt hem. Vergeet ons niet te volgen op Instagram via @accountmanagercoach . Het is tenslotte gratis. Zoek je nog een Netflix-tip voor de zomerperiode? Kijk dan eens naar the Game Changers, Forks over Knives, Cowspiracy & What the Health. Als je daarna geen vegan wordt, weet ik het ook niet meer :) Beter voor jouw gezondheid, de dieren en onze planeet. Denk er maar eens over na. Veel succes met alles wat je doet deze zomerperiode! We blijven bereikbaar via mail en natuurlijk via DM op Instagram. 


08-06-2020
Langzaam aan start van alles weer op en lijkt Corona gelukkig op de weg terug zodat de maatschappij naar het "nieuwe normaal" kan gaan. Steeds vaker horen we: zijn jullie ook accountability coach? Het antwoord is JA. Naast sales coaching en sales training, zijn we ook accountability coach. En eentje met een gezonde softskill-touch. Kijk ook eens op accountabilitycoach.eu Dus ben jij op zoek naar een mentor/coach/sparringspartner nu de business weer begint aan te trekken en je je handen vol krijgt? Neem dan vrijblijvend contact op via de website, per mail of per DM op Instagram.  We helpen je graag verder! 

06-04-2020

***GRATIS E-BOOK IN NEDERLANDS & ENGELS IN TIJDEN VAN CORONA COVID-19***

In deze tijden van Corona ontstaan er steeds meer initiatieven om elkaar te helpen. Accountmanagercoach wil jou ook graag helpen. Daarom wordt het e-book FREE / GRATIS beschikbaar gesteld aan IEDEREEN dus ook aan jou. Wil je ook het e-book hebben in Nederlands of Engels? Dat kan alleen door te mailen. Ik zie jouw aanvraag met belangstelling tegemoet. Zorg dat je in tijden van Corona het onderste uit de kan haalt als sales. En als het nu niet lukt, zorg dan dat je je goed voorbereid voor de tijden na Corona door Super Accountmanager te lezen, te begrijpen en de Gentleman-in-Business methode in praktijk te brengen. Wil je zeker weten dat je alles onder knie hebt en jouw skills perfectioneren? Laat het mij weten, kom een training volgen of laat je coachen door Accountmanagercoach. De investering is het dubbel en dwars waard. Investeer NU in jezelf met eigen middelen of via jouw werkgever. Stay safe en veel sterkte in deze tijd. 

20-03-2020

Helaas zullen we de preview/meet & greet avond van dinsdag 24 maart as verplaatsen naar een later moment gezien de huidige Corona maatregelen. Jammer natuurlijk, maar begrijpelijk en noodzakelijk. Voor vragen zijn we natuurlijk bereikbaar. Sterkte in deze tijd, succes en stay safe! Teams kunnen zich aanmelden voor de 3e editie van de DSV-cup welke wij sponsoren en welke plaats vind in de Glind (bij Barneveld, half uur van Arnhem en een half uur van Utrecht) op vrijdagavond 12 juni 2020. Aanmelden kan door te mailen naar r_paunovic2005@hotmail.com Het belooft weer een mooie avond te worden, met top voetbal, gave prijzen en natuurlijk een sportieve sfeer. Dit jaar is het een zaalvoetbaltoernooi waar we 4vs4 spelen, net als de 1e editie. Met dit toernooi halen we geld op voor stichting de Stilte verbroken, neem eens een kijkje op www.destilteverbroken.nl en wordt bijvoorbeeld donateur (ANBI). Meer weten? Volgen van de sponsors, de stichting en het toernooi kan via Instagram: @accountmanagercoach @everydayfit_nl @destilteverbroken & @dsv_cup_est2018

27-02-2020

Op dinsdag 24 maart van 19:00-20:00 organiseert Accountmanagercoach een preview avond / meet & greet in de Jadezaal aan de Rudolphlaan 2 naast Bistro ONS. Deze avond is kosteloos. Ben je tussen de 16-50 jaar en wil je je orienteren op een carriere in sales als accountmanager en achter de voordelen komen van het werken als accountmanager? Wil je meer weten over ons, de 1-daagse Super Accountmanager training, de GIB-methode en hoe jij ook succesvol kan worden in sales? Kom dan langs, van harte welkom, tot dan :)

28-01-2020

 Alle feestdagen zijn achter de rug en de langste maand van het jaar zit er ook alweer bijna op. Op Instagram
zijn we de 2500 volgers voorbij en er is inmiddels een rooster beschikbaar voor heel 2020 voor onze training Super Accountmanager. Meld je gauw aan door een mail te sturen! Wij sponsoren de DSV-cup en de datum voor de 3e editie is inmiddels bekend: vrijdagavond 12 juni 2020. Verder zijn we druk bezig met vorm geven van onze andere website accountmanagerschool.com Heb je geen tijd om de training te volgen? Koop dan Super Accountmanager online als e-book, book of audiobook in Nederlands en Engels. Binnenkort zullen we een speciale accountmanagertraining verzorgen voor kinderen in de jeugdzorg die we op deze manier willen klaar stomen voor een leuke baan in de toekomst en daarmee stabiliteit in hun verdere leven. Kortom, genoeg te doen en we hebben er zin in :)

30-11-2019

Het jaar 2019 is omgevlogen! Op Instagram zitten we inmiddels op bijna 2400 volgers en steeds meer mensen en (potentiele) accountmanagers weten ons te vinden voor sales ondersteuning, coaching en/of training. Via deze weg willen we iedereen bedanken die interesse heeft getoond in Accountmanagercoach in het afgelopen jaar. Nog een leuke mededeling: de overheid heeft besloten dat op audiobooks maar 9% BTW gaat gelden per 01-01-2020 (in plaats van de huidige 21%) Een extra reden dus om het audiobook Super Accountmanager toe te voegen aan jouw al bestaande set van audiobooks of cadeau te geven aan diegene waarvan jij verwacht dat hij er iets aan kan hebben. Overigens is vanaf begin 2020 Super Accountmanager ook terug te vinden op Bookbeat & Google Play Books. Kleine investering, groot rendement. Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe en een gezond, voorspoedig en succesvol 2020! 


30-09-2019

Ook het 2e kwartaal na uitgave wordt er weer fiks geluisterd naar ons audiobook. Ook steeds meer mensen raken overtuigd van de simpele, maar effectieve aanpak. Misschien heb je niet de mogelijkheid om Super Accountmanager aan te schaffen...? Geen probleem! Wist je dat je Super Accountmanager ook kan lenen of luisteren in bijna iedere bibliotheek? We hebben net een nieuwe mijlpaal bereikt van ruim 1500 volgers op Instagram en we hebben ook een nieuwe Facebook pagina voor Accountmanagercoach! 

Verder zijn we druk bezig om een trainingsprogramma te maken voor 16+ jeugd die na MBO bijvoorbeeld gelijk aan het werk wil als accountmanager. Zo zorgen we ervoor dat er een betaalbare weg is om opgeleid te worden en klaar gestoomd te worden voor het echte werk als accountmanager en leer je bij ons wat het vak inhoudt zoals het er ook echt in de praktijk aan toe gaat. Heb jij interesse en wil jij Super Accountmanager worden? Neem dan contact op per mail. 

Verder hebben we naast locatie Elst nu ook een mooi locatie gevonden in omgeving Barneveld. Zorg dat je ons in de gaten houd via de website, maar ook via bijvoorbeeld Instagram en/of Facebook. Last but zeker not least: nog voor het einde van het jaar moet je Super Accountmanager ook kunnen beluisteren via Spotify. Een training volgen kan trouwens ook, ze zijn weer ingepland tot het einde van het jaar. Wil je liever een training inhouse bij jou op locatie voor een groep deelnemers? Dan kan natuurlijk ook. Tot de volgende update! 

16-07-2019

Het audiobook Super Accountmanager is in zijn 1e kwartaal na uitgave al meer dan 100 x beluisterd! Het uitgeven van Super Accountmanager als audiobook blijkt een succes te zijn en een geweldige manier om mensen te bereiken die liever luisteren dan lezen. Als je geen tijd hebt om te lezen, kan je naar Super Accountmanager luisteren tijdens het fitnessen, tijdens een wandeling, tijdens het koken of tijdens het auto rijden. Heb jij met plezier in het Nederlands of in het Engels naar Super Accountmanager geluisterd? Stuur dan een mailtje naar amc4live@gmail.com en wordt 1 van de winnaars van een BOL.com bon van 20 euro!

10-04-2019

Super Accountmanager in audiobook vorm is nu al te vinden en te koop bij Storytel, Audible & Managementboek.nl Op onze hompage staan de links die je gelijk brengen naar de versie van jouw voorkeur. Veel luisterplezier toegewenst!

25-03-2019

Afgelopen vrijdag heeft de opname plaats gevonden van Super Accountmanager als audiobook in het Nederlands, maar ook in het Engels! Dat betekent dat straks, na een fase van fine tunen, tweaken en masteren, Super Accountmanager snel terug te vinden is als audiobook bij alle bekende platforms waaronder Storytel en Audible. Je kan dus nu naast het digitaal lezen (ebook), fysiek lezen (paperback), nu ook wereldwijd luisteren naar Super Accountmanager als audiobook in 2 talen. Verder heeft Accountmanagercoach inmiddels al 1200 volgers op Instagram. We blijven groeien! Groei jij met ons mee? Volg ons dan op Instagram en zorg dat je investeert in de door jouw gewenste vorm van Super Accountmanager!

04-03-2019

Accountmanagercoach heeft per vandaag meer dan 1000 volgers op Instagram! Volg jij ons al? Zo niet, doe dat dan nu en blijf op de hoogte :)

11-02-2019

Accountmanagercoach sponsort de Stilte verbroken (DSV) cup (voetbaltoernooi). Deze 2e editie wordt dit jaar gehouden op de 3e  editie van het Framedfestival op de enige, echte sportlocatie van Nederland, namelijk Papendal. Teams kunnen zich opgeven via r_paunovic2005@hotmail.com. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan de stichting de Stilte verbroken. Zo dragen we bij aan een wereld waarin (seksueel) misbruik, intimidatie en pesten zo veel mogelijk wordt verbannen binnen de (voetbal) sport. Onafhankelijk recent onderzoek heeft aangetoond dat 1 op de 8 kinderen bij sportverenigingen te maken heeft met misbruik. Voor meer informatie, zie ook https://destilteverbroken.nl/doe-mee-met-de-dsv-cup-op-het-framed-festival-12-mei-a-s/

20-01-2019

Het boek Super Accountmanager is vanaf nu verkrijgbaar als e-book en paperback in het Engels op Amazon. Het was al verkrijgbaar als e-book en paperback in het Nederlands online. Spoedig zal het ook beschikbaar zijn als audiobook o.a. op Storytel in het Nederlands en Engels. 

20-10-2018

Met gepaste trots, kunnen wij melden dat Super Accountmanager als boek en e-book te verkrijgen is via BOL.com en Managementboek.nl in het Nederlands! Andere talen en versies volgen vlot.